16 / 04 / 2024

Narin Park Erguvan Evleri'nde 125 bin TL'ye 2+1!

 Narin Park Erguvan Evleri'nde 125 bin TL'ye 2+1!

Firma: Martı GYO

Proje: Narin Park

Martı GYO, Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park’ta “18 Ay Ödemesi Bizden” kampanyası başlattı. Martı GYO’ya sağlanan özel indirimli faiz oranından yararlanmanın yanısıra, kredi taksitlerini de bankaya 18 ay sonra ödemeye başlayabilecekler.




Narin Park’ın 1. etabı olan Erguvan Sitesi’nde son kalan ve hemen teslim edilecek daireler için başlatılan kampanyada, 18 ay süresince kredi taksitlerini bankaya  Martı GYO  ödeyecek. Ev sahibi ise, taksitleri ödemeye 19. ayda başlayacak.


Narin Park Erguvan Sitesi, İstanbul’a 45 dakika mesafede, proje çalışmaları devam eden 3. Havalimanına ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Hızlı tren projesi hayata geçtiğinde ise, 20 dakikada İstanbul’a ulaşabilecek uzaklıktaki  Narin Park  projesi, Çerkezköy’de geniş sosyal donanımlara sahip tek yerleşim birimi. Narin Park ayrıca sahip olduğu ayrıcalıklar ve avantajlarla yatırımcısına rekor hızla kiralanma, kira çarpanı, artan emlak değeri gibi hızlı geri dönüş sağlayan bir yatırım projesi.


 Narin Park Erguvan Evleri nde 125 bin TL ye 2+1!


Erguvan Sitesi, 36.000 m²'lik alanda kurulu 548 daireden oluşuyor. Erguvan Sitesi'nde 57 m²'den, 204 m²'ye kadar farklı tiplerde daireler bulunuyor. Projede, ankastre beyaz eşyalar, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında, biri yük taşımaya elverişli olmak üzere 2 hızlı asansör, jeneratör destekli kombili ısıtma sistemi, özel dış mekân peyzaj uygulaması ve 24 saat güvenlik gibi avantajlar sunuluyor.  


Sitenin sosyal yaşam alanlarında ise, 250 m² yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark, kapalı sosyal tesis alanı, fitness, sauna ve açık spor alanları yer alıyor. Proje, çevredeki okullara, hastanelere ve KİPA alışveriş merkezine de yürüyüş mesafesinde. 


Sosyal aktivitelerle yaşam kalitesini artıran Erguvan Club ise, çocuklara yönelik drama eğitimleri, havuz başı açık hava sineması, yetişkinliklere yönelik pilates, havuz başı terasta flüt ve gitar dinletileri, halk oyunları, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşleri gibi hobi kulüpleri ve çeşitli eğlence aktivitelerini geniş bir yelpazede ücretsiz olarak sunuyor.


Erguvan sitesi sakinleri hem çok daha iyi bir yaşamın, hem de yaptıkları akıllı yatırımın keyfini sürmeye devam ediyor;  

Bölgenin, sunduğu konfora göre en uygun fiyatlı ve en donanımlı projesi olmasıyla yoğun ilgi gören 1. Etap Erguvan Sitesindeki daire satış fiyatları,   2+1 tiplerde 125 bin TL'den, 3+1 tiplerde 161.000 TL’den başlıyor. “18 Ay Ödemesi Bizden” kampanyası dışındaki alımlarda, liste satış fiyatlarına uygun indirim imkanları da bulunuyor.  



444 7117 


www.narinpark.com


projeye sor



Geri Dön