27 / 04 / 2024

Natuzzi, Türkiye'de 8 yeni mağaza daha açacak

Natuzzi, Türkiye'de 8 yeni mağaza daha açacak

İtalyan deri oturma grubu üreticisi Natuzzi, Türkiye'de 8 yeni mağaza daha açacak



Dünyada 298 mağaza, 434 galeri olmak üzere 732 satış noktası bulunan İtalyan deri oturma grubu üreticisi Natuzzi, Türkiye'de 8 yeni mağaza daha açacak.

İtalyan marka, böylece Türkiye'de 11 mağazaya ulaşacak. Geçen hafta ANSE alışveriş merkezinde Ankara'daki ilk mağazasını açan Natuzzi firmasının Ortadoğu Temsilcisi Mino Federico, firma olarak yatırım yapmaya karar verdikleri gelişmekte olan ülke pazarlarından bir tanesinin de Türkiye olduğunu belirterek, Türkiye'nin bir köprü ve vitrin görevi üstleneceğini söyledi. İstanbul'da Etiler ve Florya'da mağazaları olduğunu ifade eden Federico, Ankara'da açtıkları mağaza ile mağaza sayısını üçe çıkardıklarını kaydetti.

YÜZDE 32 PAYIMIZ VAR

İstanbul'da iki, Ankara'da da bir yeni mağaza daha açacaklarını belirten Federico "Antalya, İzmir, Bursa, Mersin ve Gaziantep'te de birer mağaza açacağız" dedi.  Federico "Türkiye'nin deri ve kumaş koltuk ithalatı 300 milyon dolar tutarında. Biz bu pazarın yüzde 32'sini elimizde tutuyoruz ve bu payı yüzde 40'lara çıkarmaya çalışıyoruz'' dedi.
Star

Basında yer alan diğer haberler:

Natuzzi, Türkiye'de 8 mağaza açacak
Tüm dünyada 298 mağaza, 434 galeri olmak üzere 732 satış noktası bulunan ünlü İtalyan deri oturma grubu üreticisi Natuzzi firması, Türkiye'de 8 yeni mağaza daha açacak. Natuzzi firmasının Ortadoğu Temsilcisi Mino Federico, Ortadoğu'ya uzanmalarında köprü vazifesi oluşturacağına inandıkları Türkiye'nin firma için genel anlamda bir vitrin oluşturduğunu kaydetti. Federico, İstanbul'da Etiler ve Florya'da halen faaliyette bulunan iki mağazaları bulunduğunu, Ankara'da geçen hafta açtıkları mağaza ile Türkiye'deki mağaza sayısını üçe çıkardıklarını kaydetti.
Sabah

 


Geri Dön