19 / 04 / 2024

Navos Metal Plastik İnşaat Malzemeleri Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Navos Metal Plastik İnşaat Malzemeleri Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mustafa Yolaçan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Navos Metal Plastik İnşaat Malzemeleri Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Yolaçan tarafından kuruldu. 

Navos Metal Plastik İnşaat Malzemeleri Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiriflanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatınıyapmak. c.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını,ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. d.Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veyasarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön