07 / 05 / 2024

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.



Nazilli Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa tamamladığı Kanal Yolu Projesi tamamlanıyor. Geçtiğimiz ay araç trafiğine açılan yolda kaldırım döşeme çalışmalarına geçildi.

Covid-19 ile mücadele çalışmalarının yanı sıra rutin belediyecilik faaliyetlerini denetleyerek daire müdürlerinden bilgi alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Mehmet Yüzügüler Sokak’ta da incelemeler gerçekleştirdi.

Nazilli Belediyesi'nde yer alan habere göre; mahalle sakinleri ile sohbet edip taleplerini dinleyen Özcan, Nazilli’de hiçbir sorunun kalıcı olmayacağını açıkladı. Başkan Özcan, hazırlanan program kapsamında ilçede bulunan cadde ve sokakların tamamında ihtiyaç ivediliği göz önünde bulundurulan bakım, onarım ve tadilat çalışmasında bulunulacağı kaydedildi.

Çalışmaları nedeniyle Başkan Özcan ve ekibine teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Burada büyük bir çalışma yapıldı ve yolumuz çok güzel oldu. Araçlar ve yayalar hiçbir sorun yaşamıyor. İnşallah Nazillimizdeki diğer yollarda bu şekilde yapılır. Hem alt yapısıyla hem de üst yapısıyla burası örnek bir yol oldu. Emeği geçen herkese mahallemiz adına teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön