25 / 04 / 2024

Nazmi Durbakayım'dan yeni evlilere tavsiye 1+1!

Nazmi Durbakayım'dan yeni evlilere tavsiye 1+1!

Teknik Yapı Başkanı yeni evlenecek çiftlere önemli tavsiyelerde bulunuyor. Nazmi Durbakayım, sürekli artan konut fiyatları karşısında sıkıntı yaşayan yeni evlilere çözüm olarak 1+1 gibi küçük daireleri öneriyor...



Teknik Yapı Başkanı yeni evlenecek çiftlere önemli tavsiyelerde bulunuyor. Nazmi Durbakayım, sürekli artan konut fiyatları karşısında sıkıntı yaşayan yeni evlilere çözüm olarak 1+1 gibi küçük daireleri öneriyor İstanbul'daki konut fiyatları, azalan arsa sıkıntısı nedeniyle sürekli artış gösteriyor. Konut fiyatlarındaki bu artış, özellikle yeni evlenecek çiftlerin önünde büyük bir engel teşkil ediyor. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, yeni evlilerin ilk adımı kendi dairelerine atabilmesinin hayal olmadığını belirtiyor. Tarihe damga vuran ünlü bir sözü genç çiftlere uyarlayan Nazmi Durbakayım "Genç evlilerin ev sahibi olmak için atacağı küçük bir adım, ömürlerinin geri kalan yılları için çok büyük bir adım olacak" diyor. Evliliğin ilk yıllarından itibaren yapılacak planla konut standardını aşama aşama yükseltmenin mümkün olduğunu belirten Nazmi Durbakayım, 1 + 1 daire yeni bir evli çift için ideal olduğunu söylüyor. Nazmi Durbkayım, geleneklerimize bağlı olarak her düğünde takılan altınların da 1 +1 evin peşinatı için kullanılabileceğini vurguluyor. Evliliğin ilk yıllarını, genç çiftlerin çalışma ve tasarruf için enerjinin yüksek olduğu bir dönem olarak tanımlayan Durbakayım, "Genç insanların önlerinde daha çok uzun yıllar var. Çalışıp biriktirmek için enerjileri de var. Önemli olan doğru stratejiyi geliştirmiş olmaları. Bu nedenle, evliliğin ilk yılları büyük bir ev hayali kurularak ev alımı ertelenmemeli" diyor.

Büyük Düşünün Küçük Adımlar Atın

Yeni evlenecek çiftlerin hayalinin her zaman muhafaza edilmesinin gerektiğini belirten Nazmi Durbakayım, bu hedefe ulaşmak için öncelikle küçük hedeflerin gerçekleştirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Genç çiftlerin evliliğin ilk yıllarında küçük dairelerde yaşamasını tavsiye eden Durbakayım, bizzat kendi yaşadığı deneyimlere dayanarak maddi ve manevi anlamd çok şeyler kazandıracağını ifade ediyor. Yeni evlenecek çiftlerin küçük daire alarak hem düşük taksit ödeyeceklerini, daha az kullanım maliyetine katlanacaklarının altını çizen Durbakayım, maddi stres altında kalmadıkları için iş ve evlilik hayatında da mutlu ve başarılı olacaklarını vurguluyor.

Yenişafak


Geri Dön