19 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu: Esenyurt modern kentleşme yönünde ilerliyor!

Necmi Kadıoğlu: Esenyurt modern kentleşme yönünde ilerliyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği tarafından Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltı programına katıldı...Necmi Kadıoğlu 'Esenyurt modern kentleşme yönünde ilerliyor' dedi...



Kahvaltı programında Esenyurt Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Nejat Yurdal ve yönetimi, Başkan Kadıoğlu ile kahvaltılı iletişim toplantısında bir arada olmak, ilçede yapılan hizmetleri başkandan dinlemek için gerçekleştirildiğini belirtti. 


Kadıoğlu, “Bir şehirde olması gereken her hizmeti Esenyurt ’ta yaptık”

Esenyurt Gazi Osman Paşa Parkında düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantına katılan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ‘un modern kentleşme yönünde hızla ilerlediğini söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Göreve başladığımız günden bu yana eğitim, sağlık, spor, ibadethane, yol, yeşil alan, kültür sanat gibi vatandaşımızın ihtiyacı olan birçok dev projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunduk. Vatandaşımıza yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için projelerimizi sırasıyla gerçekleştiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapmış olduğumuz Cumhuriyet Meydan projesi ile ilçemizi güzel görünüme kavuşarak aynı zamanda ulaşım ve trafik problemini büyük ölçüde çözmüş oluyoruz.  Bir şehirde olması gereken her hizmeti Esenyurt’ta fazlasıyla gerçekleştirdik. Eğitimde, sporda, yeşil alanda, sağlıkta ve kültür merkezlerimiz ile binlerce Esenyurtlu vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bizim anlayış halka hizmet, hakka hizmettir ”dedi. 


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Balkan Göçmenleri Derneği yönetimi ve üyelerinin ilçede yapılan çalışmalar hakkındaki sorularını da cevapladı. 




Geri Dön