27 / 04 / 2024

Nef İki Haliç reklam filmi yayınlandı!

Nef İki Haliç reklam filmi yayınlandı!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef 02

Timur Gayrimenkul'ün Nef markasıyla geliştirdiği projelerden Nef İki Haliç projesinin reklam filmi yayınlandı...




Nef İki Haliç konut projesi  Timur Gayrimenkul  imzasıyla yükseliyor. Nef markasıyla bir çok proje geliştiren Timur Gayrimenkul'ün Haliç projesi Nef İki Haliç 4 blok olarak inşa ediliyor. Nef İki Haliç projesinde 3 blok rezidans, 1 blok ofisler için tasarlandı.


288 adet konuttan oluşan Nef İki Haliç projesinde 1+1 ve 3+1 daire tipleri tasarlandı. Mimarisi SOM Mimarlık tarafından hazırlanan Nef İki Haliç projesinde misafir odaları, karaoke odası, kişisel gelişim stüdyosu, davet salonu, yüzme havuzları, barbekü alanı, sanat atölyesi gibi sosyal alanlar bulunuyor.



NEF İKİ HALİÇ REKLAM FİLMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Nef İki Haliç reklam filmi yayınlandı!


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başladığı Nef İki Haliç projesinde 1+1 daireler 60 metrekare ile 90 metrekare, 3+1 daireler 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Yüzde 10 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabilen Nef İki Haliç projesinde yüzde 10 peşinatın sonrasında, yüzde 15 oranında bir ara ödeme teslim zamanı ödeniyor. Kalan konut bakiye tutarı ise banka kredisi ile ödeniyor. Nef İki Haliç teslim tarihi Ağustos 2013 olarak belirlendi.



Telefon :0850 250 06 33 

Web adresi :www.nefhalic.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön