20 / 04 / 2024

Nef Nerter satılık daire!

Nef Nerter satılık daire!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 14

Satışları devam eden Nef Nerter satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.



Nef Merter Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları minimum 36 metrekare, maksimum ise 56 metrekareden oluşuyor. Proje 10 ve 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.


Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Nef Nerter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Projenin kolay yatırım kampanyası kapsamında 12 yıl kira garantisi sağlanıyor. 


Daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Nef Merter Evleri 'nde yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutarın yüzde 24'ü aylık taksitler ile teslim tarihine kadar ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik kısım ise teslimden itibaren banka kredisi ile ödenebiliyor. 


Toplam 399 dairenin yer aldığı Nef Nerter satılık daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projedeki modüler sistemi sayesinde konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde birleştirilebiliyor. 


Nef Nerter satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön