20 / 04 / 2024

Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları!

Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Sancaktepe

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Sancaktepe projesinde toplam 439 daire bulunuyor. Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları...



Timur Gayrimenkul imzası taşıyan  Nef Sancaktepe  Evleri, Anadalu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri olan Nef Sancaktepe, ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. 


31 Mart'a kadar devam eden kampanya kapsamında Nef Sancaktepe, 60 aya kadar sıfır faiz, 120 aya kadar yüzde 0, 45 faiz ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faizle ödeme olanağı sunuyor. 


2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede dairelerin yanı sıra çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, otopark, aktivite odaları, sauna ve fitness gibi farklı sosyal alanlar da yer alıyor. 


Kanuni Caddesi üzerinde, Rings İstanbul Evleri'nin karşısında bulunan Nef Sancaktepe Evleri, Sancaktepe Şehir Hastanesi'ne 2,4 kilometre, hemen yanında açılacak olan metro durağı ile İstanbul Finans Merkezi'ne ise yalnızca 4 durak uzaklıkta bulunuyor. 


Nef Sancaktepe satılık ev fiyatları!


6 blokta toplam 439 daireden oluşan ve 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunan Nef Sancaktepe projesinde konut fiyatları, 300 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.  



Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/nef-sancaktepe

Sedef Oral / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön