25 / 04 / 2024

Nefes Residence 2 nerede?

Nefes Residence 2 nerede?

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Nefes Residence 2

Nefes Residence projesi Pusula İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Nefes Residence 2 nerede? sorusuna cevap olarak Beylikdüzü'nde konumlanıyor cevabını verebiliriz...




Nefes Residence 2 projesinde toplam 244 konut yer alıyor.  Pusula İnşaat  Nefes Residence 2'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Ayrıca projede teraslı daireler de bulunuyor. 



2, 8 dönüm alan üzerinde inşa edilen  Nefes Residence 2  projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Pusula İnşaat imzası taşıyan Nefes Residence 2 nerede? sorusuna Beylikdüzü'nde yükseliyor. 



Nefes Residence 2 daire fiyatları, stüdyo dairelerde fiyatlar 85 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nefes Residence 2 nerede? sorusunu detaylı şekilde yanıtlamadan önce projede konut teslimlerinin ne zaman gerçekleşeceğini paylaşalım. 



Nefes Residence 2 teslim tarihi: 2015 yılı olarak belirlendi. Nefes Residence 2 nerede? sorusuna yanıt olarak Nefes Residence'ın hemen karşısında Beylikdüzü'nde konumlanıyor diyebiliriz. 



Nefes Residence 2 projesinin sosyal imkanları arasında yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spor salonu ve güvenlik yer alıyor. 



Nefes Residence 2 iletişim:


Telefon numarası: 0212 854 11 00

Web Adresi: http://www.nefesresidence.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön