19 / 04 / 2024

Neo Yapı'da işler karıştı!

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...



Neo Yapı daha çok konut üreten bir firma. İstanbul Avrupa yakasında Kemerburgaz, Bolluca civarında lüks sınıfta üretim yaparak bugünlere geldi. Ayrıca Bodrum'da yazlık projeler inşa etti.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Neo Vista, Neo Garden, Neo Park, Neo Gölpark isimleri ile ürettikleri projelerin son halkası ise Bolluca'da oldu. Burada bahçeli lüks villalar yapan firma ile ilgili bir duyum aldık, Öğrendiğimize göre, firma projenin üç, dört ve beşinci etabında sıkıntıya girmiş.

Ödeme güçlükleri ortaya çıkmış, şantiyelerde işler durmuş, işçiler işi bırakmış ve projeden konut alanların tapuları verilmemeye başlanmış.

Projeye yatırım yapanlar Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın'a ulaşamayınca işler daha da karışık hale gelmeye başlamış. O kadar ki bazı yatırımcıların Aydın'ın evi önünde protestolara başladığı duyumunu aldık. Aydın'a konuyu sormak için biz de aradık ancak kendisine ulaşamadık.

Durumu sizlerle paylaşmak istedik.

http://www.neoyapi.com/NeoBolluca/


Geri Dön