26 / 04 / 2024

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...



İstanbul Havalimanı, Kıbrıs Su Temini Projesi, TANAP Boru Hattı, Türkiye'nin ilk yerli entegre güneş paneli üretimi gibi vizyon projelerde imzası bulunan Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriyor. Firmanın ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor. Kaba inşaatın tamamlandığı projede yüzde 25'lik peşinat ödemesini gerçekleştirenler projeye özel uygun kredi koşulları ve taksitlerden yararlanabiliyor. Taksit ödemeleri konut teslimlerinden sonra başlıyor. Proje dört farklı konut bloku, 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanlı Nevçarşı, modern meydan düzenlemesi, konut rekreasyon alanları ve çocuk parklarından oluşuyor. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, "Son yıllarda Türkiye'nin vizyon projeleri olarak adlandırılan çok sayıda mega yapıda imzası bulunan bir grup olarak, özellikle altyapı ve üstyapı inşaatında elde ettiğimiz deneyimi şimdi de gayrimenkul sektörüne taşıyoruz" dedi. 

Para'da yer alan habere göre; Kalyoncu, projenin bir yıl içinde teslim edilmesinin planlandığını da sözlerine ekledi. Kalyon Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşegül Öztürk ise, projedeki konut bloklarında büyüklükleri 105 ile 665 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerden 5+2 penthouse'lara farklı tipte toplam 169 konutun yer aldığını belirtti.

Tel: 0 216 404 1974
Web: http://nevbaharuskudar.com/


Geri Dön