26 / 04 / 2024

Newista Residence'ta 888 TL'den başlayan taksitlerle!

Newista Residence'ta 888 TL'den başlayan taksitlerle!

Firma: Hasoğlu Yapı

Proje: Newista Residence

Beylikdüzü ve Esenyurt’un kesiştiği noktada yükselen Newista Residence’ta 888 TL’den başlayan taksitlerle rezidans sahibi olma imkanı sunuluyor



İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyime sahip  Hasoğlu Yapı  tarafından inşası devam eden  Newista Residence  projesi, site yaşamı ile rezidans ayrıcalıklarının birleştiği eşsiz bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor.


864 rezidans dairenin yer aldığı Newista Residence, merkezi konumu ve proje özellikleriyle ayrıcalıklar sunuyor.


Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan mağazalarla birlikte projeye olan ilginin daha da artması üzerine Hasoğlu Yapı cazip bir kampanya başlattı.


888 TL’den başlayan taksitlerle ödeme imkanlarının sunulduğu kampanya kapsamında alternatif ödeme planlarıyla cazip fırsatlar sunuluyor.


Fiyatların 143 bin TL’den başladığı Newista Residence’ta banka kredili ödeme planlarının yanı sıra Hasoğlu Yapı bünyesinde de taksitli ödeme imkanı bulunuyor. Firma bünyesinde sağlanan ödeme planının da; 0 faizle 40 aya kadar vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.


55 metrekare ile 295 metrekare arasında değişen daire tiplerinin yer aldığı projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Beylikdüzü'nün merkezinde konumlandırılan Newista Residence'ta 864 rezidans daire ve çeşitli faaliyet alanlarını kapsayan ticari üniteler bulunuyor.

Projedeki konutların tümüne sağlanan rezidans hizmetlerinin yanı sıra 11 bin 150 metrekarelik ticari ünitelerin arasında; banka, market, kafe, restoran, eczane, güzellik merkezleri ve en gözde markalar ile donatılacak çarşı alanı yer alıyor.


İstanbul içi ulaşımda her geçen gün önemi artan Metrobüs hattının da kısa süre içinde proje alanına yürüme mesafesine gelmesiyle birlikte iki Metrobüs durağının arasında yer alacak Newista Residence, E-5 ve E-6 otoyollarına yakınlığıyla ulaşım açısından da avantajlı bir konumda bulunuyor. Ayrıca İstanbul’un en büyük fuar alanı olan TÜYAP’a 5 dakika uzaklıktaki proje, Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık bir mesafe yer alıyor.


444 3 427 


http://www.newista.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön