23 / 04 / 2024

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level İstanbul

Pasifik İnşaat, Ortaköy'deki projesi için düğmeye bastı. Next Level İstanbul adıyla yükselecek projede ofis ve konutlar yer alacak.



Ankara'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ettiği Merkez  Ankara  projesinin satışlarını sürdüren Pasifik İnşaat, yeni projesi için start verdi.

Pasifik İnşaat İstanbul projesi Ortaköy'de hayata geçirilecek. Next Level İstanbul adıyla yükselecek olan projede ofis ve konutlar yer alacak.

Proje aşamalarının henüz tamamlanmadığı Next Level İstanbul projesinin yakın zamanda talep toplaması ve daha sonra da satışa sunulması bekleniyor. 

Merkez Ankara projesine devam eden Pasifik İnşaat, Next Level Ankara,  Next Level Loft Ofis,  İzmitkent 2, İzmitkent 3, Next Level Çayyolu, Umutkent projelerini tamamlamıştı.

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Pasifik Grup'tan yeni tanıtım filmi


Ekranlarda dönmeye başlayan yeni tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat, Next Level İstanbul projesinin adını tanıtım filminde de geçirdi. Merkez Ankara ve Next Level projelerinin bulunduğu tanıtım filminde şu ifadeler yer aldı:  "Dünya başkentlerinin en güzeli İstanbul'a merhaba diyoruz. Ülkemizin en değerli markası İstanbul'un eşsiz mimarisine, kendi vizyonumuzu katmak için şehrin merakla beklenen lokasyonunda muhteşem bir projeyle yaşamı tasarlamaya geliyoruz" 

Emlak Konut GYO arsasıydı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle geçtiğimiz Mart'ta gerçekleştirdiği ihaleyi  Pasifik İnşaat  milyarlık teklifle kazanmıştı. Başkent Ankara'da hayata geçirdiği projelerle öne çıkan Pasifik İnşaat ihale için 2 milyar 650 milyon TL'lik teklif vermişti.

Next Level İstanbul projesinin arsa alanı 19 bin 872 metrekare, inşaat alanı ise 80 bin metrekare şeklinde belirlendi. Eski Levent Jandarma Lojmanları arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Next Level İstanbul'da kat yüksekliği maksimum 15 olacak.

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Yer teslimi Mayıs 2021'de yapılmıştı

2. oturumu 11 Mart 2021'de gerçekleştirilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için imzalar geçtiğimiz Nisan ayında atılmıştı. Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin yer teslimi, yüklenici "Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı (Pasifik – Levent Adi Ortaklığı)''na 11 Mayıs'ta yapıldı.

Web: https://pasifik.com/

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön