27 / 04 / 2024

Next Level, Pasifik İnşaat'ın son gözdesi!

 Next Level, Pasifik İnşaat'ın son gözdesi!

Pasifik İnşaat'ın Ankara'da yaptığı ofis, rezidans ve AVM özellikli, karma projesi Next Level yükselmeye devam ediyor





Pasifik İnşaat, farklı bir mimari anlayışla tasarlanan, hizmet, teknolojik alt yapı ve lokasyonu ile fark yaratan, uzun soluklu ve iz bırakan projelere imza atarak, bu alanda uzmanlaşmayı hedefliyor. Yakında Ankara'da yeni bir rezidans projesine başlayacak olan Pasifik İnşaat,  Ankara  dışında başta İstanbul olmak üzere birçok büyük şehirde lüks projelere imza atmayı planlıyor. 


Pasifik İnşaat'ın hedefleri neler? Sırada neler var? Merak edilen sorulan Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan yanıtlıyor.


Pasifik İnşaat'ın hikayesini kısaca anlatır mısınız?


Pasifik İnşaat; özel inşaat projeleri geliştirmek amacıyla 2008 yılında kuruldu. Farklı bir mimari anlayışla tasarlanan, hizmet, teknolojik alt yapı ve lokasyonu ile fark yaratan, uzun soluklu ve iz bırakan projelere imza atarak, bu alanda uzmanlaşmayı hedefliyoruz. Pasifik İnşaat olarak bugüne kadar Kocaeli'nde üç ayrı proje ile toplam bin 500 konut inşaata gerçekleştirdik. Ocak 2010'da ise Ankara'nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ı inşa etmeye başladık.


Next Level hakkında bilgi verir misiniz?


Next Level 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı, 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ve Ankara'da mimari anlamda da farklılık gösteren, çok özel tasarlanmış bir projedir. Ofis binasının ayna efekti yaratan cephe tasarımı, rezidans binasının mücevher gibi işlenmiş cam cephesi ve terasları, Next Level AVM'nin sıra dışı özellikleri ve 7 bin 500 metrekarelik özel peyzajıyla mimari farklılığını ortaya koyacak. Next Level ofis, alışveriş merkezinin üstünden itibaren 30 kattan oluşuyor ve her katta farklılık gösteren, büyüklükleri 165 ile 2 bin 400 metrekare arasında değişen 133 ofis alternatifi sunuyor. Next Level Ofis binasının en önemli özelliklerinden biri, tüm katlarda günlük ihtiyaçların karşılanacağı ortak kullanım alanlarının oluşturulmasıdır. Bu sayede ofis sahipleri önemli bir metrekare avantajı yakalamış oluyor ve ofislerinde mutfak, tuvalet, bekleme salonu yapmak zorunda kalmıyor. Tüm katlarda 55 ila 120 metrekare arasında tasarlanan localarla kat hollerinde bekleme alanları oluşturuldu. Ayrıca Business Club katıyla da farklılık gösteriyoruz. 


Söz konusu katta ofis sahiplerinin kullanımına açık, büyüklükleri 30 ile 158 metrekare arasında değişen toplam yedi adet toplantı salonu bulunuyor. İsteyen ofis sahipleri toplantı salonu için alan ayırmak yerine ortak salonları tercih edebiliyor. Bu da ofis alanlarının çok daha verimli kullanılmasına olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra Business Club katında resepsiyon, bar, oturma alanları, fuaye gibi fonksiyonlar bulunuyor. Next Level Rezidans Ankaralılara evlerinde lüks ve konforlu otel keyfi yaşatacak. 20 kattan oluşan Next Level Rezidans'ta, büyüklükleri 100 ile 157 metrekare arasında değişen ve mobilyalı olarak da tercih edilebilecek 40 adet süit ile 150 ile 426 met-rekare arasında değişen 65 adet rezidans 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçeneklerle satışa sunuluyor. 


Kat yüksekliğinin 4 metre olduğu rezidans ve süitler, özel tasarlanan terasları ve yerden tavana cam uygulaması ile ev sahiplerine gün ışığından maksimum yararlanma olanağı sağlayacak.


Projenin yatırım maliyeti nedir?


Next Level projemiz 500 milyon TL yatırım tutarına sahip, ayrıca geçtiğimiz mayıs ayında TOKİ'nin Next Level AVM'de bulunan payı için ihaleye katıldık ve toplam 147 milyon 100 bin TL bedelle satın alarak projeye ikinci yatırımımızı yaptık. İnşaat çalışmalarımıza Ocak 2010'da başlandı, Mayıs 2012'de kaba inşaatımız tamamlandı ve cephe giydirme çalışmalarına başlandı. Next Level'da ofis ve AVM teslimatını Mart 2013'te, rezidans ve süitlerin teslimatını ise Eylül 2013'te yapacağız.


Rezidansların fiyatları nedir? Ofis ve AVM'de nasıl bir yol izleyeceksiniz?


Başkentin ilk ve tek rezidans projesi Next Level Rezidans satışlarımız yeni başladı, rezidanslarımızın metrekare fiyatları 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor. Ofis satışlarımız da hızla devam ediyor, yüzde 50'yi geçen satış oranına sahip Next Level ofislerin metrekare fiyatları 5 bin 800 ile 7 bin TL arasında değişiyor. Next Level AVM'de ise kiralama sürecini bu konudaki çözüm ortağımız AVM MFI Partners yönetiyor.


Bu projenin önemi nedir?


Next Level, Ankara'da devrim yaratacak çok özellikli bir proje. Mimarisi, lokasyonu, malzeme kalitesi, teknolojik altyapısıyla Ankara'da olmayan iş, yaşam, alışveriş ve eğlence anlayışını değiştirecek ve gayrimenkul sektörüne öncülük edecek değerli bir proje. Pasifik İnşaat olarak Ankara'da gerçekleşecek bu değişimin başında yer almamız farkımızı da ortaya koyuyor, bu nedenle projemiz bizim için prestij anlamı da taşıyor.


Yeni projeleriniz hakkında bilgi ve-rir misiniz?


Çok yakında Ankara'da bir projemiz daha olacak. Bu projemizde rezidans ve yine Ankara'da bir ilk olacak. 3-4 ay gibi kısa bir sürede bu projemizi tam olarak netleştirmiş oluruz. Next Level'dan son¬ra sürekli çok özel arsalar için teklifler geliyor. Ankara, İstanbul veya farklı şehirlerde projelere sıcak bakıyoruz.


Real Estate



Geri Dön