20 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...




Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor olan  Nidapark Başakşehir  Rezidans projesi  348 adet daire ve 47 adet ticari birimden meydana geliyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde teslimler Ekim 2017 yılında yapılıyor.


Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Başakşehir Rezidans'ta 2+1, 3+1, 4+! daireler bulunuyor.


Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde fiyatlar 522 bin liradan başlıyor.


Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor. 24 bin metrekare alanda yükselen Nidapark Başakşehir Rezidans'ta fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Nidapark Başakşehir Rezidans nerede?

Nidapark Başakşehir Rezidans adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul



Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön