19 / 04 / 2024

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Nidapark İstinye "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatının 23 bin TL'den başladığı proje 3 etaptan meydana geliyor...



"Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla tanıtılan  Nidapark İstinye  projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle, Tahincioğlu imzası ile hayata geçiriliyor. 

 

Toplam 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nidapark İstinye projesi 55 blok olarak yükseliyor. Projede 538 apart ünitesi, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları yer alıyor. 


47 bin 500 metrekare genişliğindeki park ve otoparkıyla yaşam standartlarını en yükseğe çıkarmayı hedefleyen Nidapark İstinye, Sarıyer'de inşa ediliyor. Proje Loft Mimarlık ile Koray Tavuzer Mimarlık imzası ile tasarlanıyor. 


3 etaptan oluşuyor

Nidapark İstinye projesi 3 etaptan oluşuyor. Panorama, Vadi ve Koru etaplarından meydana gelen projenin Panorama etabı 24 blok ile 202 bağımsız bölümden, Koru etabı 12 blok ile 134 bağımsız bölümden, Vadi etabı ise 19 blok ile 202 bağımsız bölümden meydana geliyor.2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede bloklar 4 ve 5 katlı olarak tasarlandı.  Projede metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor.


Nidapark İstinye kroki


Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!


Nidapark İstinye Satış Ofisi: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul

Tel: 444 48 46
Web: http://www.nidaparkistinye.com/


projeye sor



Geri Dön