29 / 03 / 2024

Niğde Altunhisar'da 1 milyon 800 bin TL'ye satılık arsa!

Niğde Altunhisar'da 1 milyon 800 bin TL'ye satılık arsa!

Niğde ilinin Altunhisar ilçesinde bulunan 9.960.52 metrekare yüzölçüne sahip olan gayrimenkul Niğde İl Özel İdaresi tarafından 19 Kasım 2014 günü saat 11:00 da ihale ediliyor.



Niğde ilinin Altunhisar ilçesinde bulunan 9.960.52 metrekare yüzölçüne sahip olan gayrimenkul Niğde İl Özel İdaresi tarafından 1 milyon 800 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı teklif usulü yapılacaktır.

İhale 19 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 11:00 de Şerif Ali Kışla Geçidi Adliye Yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası/ Niğde adresinde İl Ercümeni tarafından yapılacaktır.


İhale şartnamesi mesai saatleri içerinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü (Adana yolu üzeri 2.kilometre İl Özel İdaresi Hizmet binası/Niğde) veya Yazı İşleri Müdürlüğü (Şerif Ali Sok. Kışla Geçidi Adliye Yanı İl özel idaresi İl Genel Meclis Binası/Niğde adreslerinde görülebilir ve 500 bin TL karşılığında satın alınabilir.


İhaleye iştirak edecek olanlar tekliflerin 19 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 11:00'e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına veya İhale Komisyon Bakanlığına ulaştırılmak üzere İl Özel İdaresi Yazı işleri Müdürlüğü personeline imza karşılığında verebilceği gibi iradeli taahütlü posta ile de gönderilebilir.

Kıymeti: 1 milyon 800 bin TL

Satış Günü: 19 Kasım 2014 saat 11:00

İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri;Satışı yapılacak taşınmaz KDV'den muaf olup, tahmini bedeli ve %3 geçici teminat 54 bin TL'dir.


İhaleye iştirak edecek olanların;

1-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri dış zarf ile birlikte sunmaları gerekmektedir. Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.

2- Gerçek kişilerin Kanunu ikametgah belgesi ile ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi, 

3-İhaleye tüzel kişilik adına katılacaklardan; şirketin son adresinin bulunduğunukanıtlar belge; Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya Noter onaylı sureti, Tebligat için adres beyanı ile ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi,

4-Vekaleten ihaleye katılma halinde istekli adına vekaleten katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyennamesi,

5- 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine göre hazırlanmış Teklif mektubunu içeren iç zarf,

6- Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığına hitaben işin adına alınmış 54 bin TL tutarında geçici teminat makbuzu veya geçici teminat mektubu (Limit içi-süresi ve teyit yazılı)

7- İhale şartnamesinin satın alındığına dair 500 bin TL 'lık banka makbuzu,

8- Kesinleşen Vergi Borcunun olmadığına dair ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış belge,

9- Kesinleşmiş Sosyal Güvenlik Prim borcu olmadığına dair ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış belge,

10- Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyennamesi ile ortaklarca imzalanmış ortaklık sözleşmesini ibraz etmek suretiyle belirtilen gün ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Postada meydana gelebilcek gecikmeler kabul edilmez.

İlan olunur.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön