25 / 04 / 2024

Nihat Özdemir: TT Arena, Saraçoğlu'nun yanına yaklaşamaz!

Nihat Özdemir: TT Arena, Saraçoğlu'nun yanına yaklaşamaz!

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Sarı-Lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu'ndaki konuşmasında, Türk Telekom Arena için, "Ben mühendis olarak inceledim, bizim stadımızın yanına gelemezler." dedi



Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, hedeflerinin dünyanın ilk 10 büyük kulübü içinde yer almak olduğunu söylerken Galatasaray'a da göndermede bulundu. Sarı-Lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Özdemir, Türk Telekom Arena için, "Ben mühendis olarak inceledim, bizim stadımızın yanına gelemezler." dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu dün yapılırken Sarı-Lacivertli kulübün Başkan Vekili Nihat Özdemir'in Türk Telekom Arena ile ilgili sözleri toplantıya damgasını vurdu. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantının sonunda söz alan Özdemir, Fenerbahçe'nin sportif başarılar, tesisleşme ve bütçesi olmak üzere her şeyiyle önde gittiğini belirtti. "hedeflerinin dünyanın ilk 10 büyük kulübü içinde yar almak olduğunu" dile getiren Özdemir, "Gönlünüz rahat olsun hepinizin, Fenerbahçe Spor Kulübü dünyanın ekonomi olarak 10 büyük kulübü içinde çok yakın bir tarihte yer alacaktır.'' diye konuştu.

Fenerbahçe olarak yapılan bütün yatırımları desteklediklerini, çünkü bunların Türk sporuna yönelik olduğunu anlatan Özdemir, şöyle devam etti: "Stadımızı, yönetimi ve taraftarıyla biz yaptık. Biz bundan iftihar ediyoruz. Fenerbahçe olarak yapılan bütün spor yatırımlarını ne olursa olsun, kim yaparsa yapsın destekliyoruz. Sayın başkan bunu her ortamda ifade etmektedir. Ama şunu söyleyelim, Galatasaray stadına ilk defa, 2-1 kazandığımız maçta gittim, gördüm. Güzel bir stadyum ama Şükrü Saracoğlu'nun atmosferi orada yok, bunu bilin. Ben mühendis olarak inceledim, baktım. Bizim stadyumumuzun özelliği başka, bizim stadımızın yanına gelemezler.''

Fenerbahçe'nin bugün 9 spor dalında yarıştığına, hepsinde de iddialı olduğuna değinen Özdemir, "Miniğinden genç takımına, bayanından erkeğine kadar Fenerbahçe hangi dalda yarışıyorsa orada iddialıyız. İşte aldığımız iki kupa. Ali Koç'un dediği gibi özlemimiz beşibiryerdedir. İnşallah Allah da onu nasip edecektir." şeklinde konuştu. Özdemir, ayrıca divan kurulu üyesi Mehmet Yaldız'ın, Aziz Yıldırım'ın bronzdan heykelinin yapılması önerisinin yönetime iletildiğini, konuyu değerlendireceklerini bildirdi.

Bu arada F.Bahçe'nin 2015 yılına kadar ödemesi gereken tahakkuku yapılmış borç tutarının 268 milyon 857 bin 988 lira olduğu açıklandı.

Lider Fenerbahçe, Belediye sınavında

Kadıköy'de bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Fenerbahçe'de hedef mutlak 3 puan. Ligde 30. hafta maçlarının ardından yeniden averajla liderliğe yükselen Sarı-Lacivertliler, Belediyespor maçını kazanıp, zirveyi bırakmak istemiyor. Saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. F.Bahçe'de geçtiğimiz hafta Bucaspor deplasmanının ikinci yarısında görev yapan Stoch'un ilk 11'de oynaması beklenirken Emre, Caner, Cristian, Gökhan Gönül, Yobo ve Özer, sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
Zaman/AHMET UYKAN


Geri Dön