29 / 03 / 2024

Nişantaşı Residence'ta 260 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Nişantaşı Residence'ta 260 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Ova Tasarım tarafından Nişantaşı'nda inşa edilen Nişantaşı Residence'ta 80 metrekare 1+1 ev 260 bin Euro'ya satılıyor...



Temeli 2007 yılının Kasım ayında atılan Nişantaşı Residence projesinde teslimler 2008 yılının Aralık ayında gerçekleşti. Nişantaşı Residence projesi 1.700 metrekare alana inşa edildi. Projede toplam 15 adet konut var. Konutların 12 adedi 80 metrekare ve 1+1 olarak tasarlandı. Üç adedi ise 120 metrekare ve 2+1.

Nişantaşı Residence projesinde son bir adet konutun satışı sürüyor. 80 metrekarelik 1+1 evin fiyatı 260 bin Euro olarak belirlendi. Müşteriler diledikleri bankadan kredi kullanabiliyor.

Nişantaşı Residence'ta  sauna ve fitness salonu yer alıyor. Proje Vali Konağı Caddesi ile Abdi İpekçi Caddesi'nin kesiştiği noktaya 30 metre mesafede bulunuyor.

Nişantaşı Residence'ta müstakil kombili dairelerin tümünde split klimalar, ankastre mutfak, kurutmalı çamaşır makinesi, jakuzili küvet, merkezi uydu anten sistemi gibi donanımlar da standart olarak sunuluyor. Genel alanlar için jeneratör de bulunan projenin bodrum katında dairelere ait özel kilitli depolar bavul, koli gibi daire içinde kalabalık yapan eşyaları barındırabiliyor. Projede 24 saat güvenlik görevlisi, hırsız alarmı, yangın alarmı ve kapalı devre güvenlik kamera sistemi bulunuyor.

www.ovatasarim.com
[email protected]
212 230-46-89 

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön