25 / 04 / 2024

Nish Adalar'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Nish Adalar'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Özyazıcı İnşaat' ın Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar' da konutlar hemen teslim ediliyor. Son kalan daireler 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise yüzde 0,50 faiz oranıyla satışa sunuldu...



Özyazıcı İnşaat'ın İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar'ın son etabında yaşam başladı. 243 bin 267 TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 40'ı peşin kalanı 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise yüzde 0,50 faiz oranıyla satışa sunuldu. 


%1 KDV UYGULANIYOR Projenin yüzde 1 KDV oranına tabi tutulması önemli avantajlarından. Projenin her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 202 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nish Adalar'ın 160 bin metrekaresi peyzaj alanlarına ayrıldı. Projenin geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere yüzme havuzu fitness merkezi, sauna, SPA, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


Süper marketlerden, eczaneye, kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde hizmete giren ticari ünitelerle Nish Adalar tam anlamıyla bir yaşam merkezine dönüşüyor. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön