19 / 04 / 2024

Nolte Küchen, mutfakta moda yarattı

Nolte Küchen, mutfakta moda yarattı

Alman Nolte Küchen, mutfak dolaplarının tutacaklarını ortadan kaldırarak geniş görünen mutfaklarla moda yarattı



Mutfaksız bir ev tuzsuz bir yemeğe benzer. Sadece yemek yapılan değil evin sosyal mekanlarından biri haline de gelen mutfaklar giderek daha kullanışlı hale geliyor. Metrekareleri küçülsün ya da büyüsün fark etmiyor. Farklı metrekarelere göre kullanışlı çözümler sunan mutfak takımları her türlü evde istediğiniz mekanı yaratmanıza imkan tanıyor.

Mekandan tasarruf sağlıyor
Yeni ev alanlar ya da evini yenilemek isteyenler için mutfaklarda seçim yapmak giderek zor hale geliyor. Türkiye'de sayıları giderek artan mutfak şirketlerine Almanya'dan bir yenisi daha eklendi. Türkiye'deki ilk mağazasını geçtiğimiz hafta Etiler'de açan Nolte Küchen, küçük bir mutfağı en geniş dolap alternatifleriyle ferah bir mekan haline dönüştürüyor. Dolap ve çekmecelerin içindeki bölmeler müşterilerin isteğine göre ayarlanabiliyor. Kaşık, çatal, bıçak takımlarından şarap şişesi açacağından her bir ürün için farklı bir bölme hazırlanabiliyor. Firma 'Tailor made' denilen kişiye özel tasarımlar da yapıyor.

16 milimetrelik masalar
Mutfak dolaplarının tutacaklarını ortadan kaldıran Nolte Küchen, bu yeni anlayışı mutfak modasına kazandırdı. MatrixLine 150 adı verilen bu model dizayn odaklı müşteriler için farklı bir alternatif yarattı. Bu yeni tasarım anlayışında tutacaklar mobilyanın dışına entegre edilmek yerine içe doğru tasarlandı. Mutfak masası olarak da kullanılabilen 16 milimetrelik mutfak üstleri altında çekmece ile ister mutfağın ortasında bir masa olarak kullanılabiliyor istenirse de mutfak tezgahı ile entegre edilebiliyor.
Dilek Taş/Sabah Emlak


Geri Dön