25 / 04 / 2024

Novus Residence'ta 4 milyon TL'ye penthouse!

Novus Residence'ta 4 milyon TL'ye penthouse!

Novus Residence projesinde 3+1 penthouse 4 milyon TL'ye satılıyor



Taşyapı tarafından Ataköy'de hayata geçirilen Novus Residence projesinde yuvarlak bloğun en üst katında bulunan 125 metrekarelik penthouse 4 milyon TL'ye satılıyor. 3+1 şeklinde yapılan dairenin 117 metrekarelik terası da bulunuyor.

Projede konutlar akıllı ev sistemiyle donatıldı. Sitenin ortak alanlarında ise yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, güzellik salonu, cafe, yürüyüş parkuru, çocuk bahçesi, mini alışveriş merkezi, temizlik, güvenlik gibi rezidans hizmetleri bulunuyor. Ayrıca konutların tamamı ankastre ürünler ile birlikte teslim ediliyor.

Emlak GYO'nun Ataköy'deki imara açık son iki parselinde hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen projenin toplam arsa alanı 12 bin 600 metrekare. 6 blokta 285 konuttan oluşan projede yaklaşık 8 ay önce konutlar teslim edilmeye başladı.

Ataköy Marina'ya 2 kilometre mesafede inşa edilen Novus Residence'da konutların alanları 53 ile 420 metrekare arasında değişiyor. Fiyatlar ise 365 bin TL'den başlıyor.

24 saat kapalı devre kamera sistemi izlenen 2 katlı 400 araçlık kapalı otopark bulunan projede daireler arası görüntülü iç hat görüşme ve dış telefon hatları, kesintisiz enerji sağlayan merkezi jenaretörü, uydu ve kablolu yayın tesisatı, mutfak ısı-su basma-doğalgaz kaçak dedektörleri, deprem algılama ve otomasyon sistemi mevcut.

0212 661 06 66

www.tasyapi.com

[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön