26 / 04 / 2024

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ilk etap satışlarında sona gelindi!

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ilk etap satışlarında sona gelindi!

Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde ruhsat alıp satışlara hızlı bir şekilde başlayan Nuhoğlu İnşaat ile ilgili basında çıkan haberlere göre, ilk etapta satışlar neredeyse sona yaklaşmış bulunmakta.



Nuhoğlu İnşaat'a soruyoruz Satıştaki hızlı ivme başarınızı neden proje üretiminde göremiyoruz .!? Fikirtepe'de ilk imzaları alan ve bir çok ada ile görüşmeler sonucu mevcut parsellerde proje çalışması başlatan Nuhoğlu İnşaat Fikirtepe projesi, Yenitepe Kadıköy Projesinin yapımında gerçekten ağır mı ilerliyor !?


Nuhoğlu Fikirtepe Yenikent Kadıköy Projesi'nde yapılaşma normal mi, aynı dönemde ruhsat alınan diğer projelerle arasındaki yapılaşma farkı nereden kaynaklanmaktadır !?


Fikirtepe'de bir çok projede ruhsatlar alınıp hızla yapılaşmaya gidilirken, uzun süren beklemenin ardından 11.12.2014 tarihinde ilk etap ruhsatına kavuşan Nuhoğlu İnşaat, yapılan gözlemlere göre kendisiyle aynı zamanda ruhsat alan diğer projelerin gerisinde kaldığı iddia edilmekte. Bahse konu iddiaların devamında, Nuhoğlu İnşaat Yenitepe Kadıköy Projesinin bitiş tarihi olarak 2016 sonlarının hedeflenmesine rağmen, proje yapımının bu hızla devam etmesi durumunda bu tarihte veya öncesinde tesliminin çok zor olduğu belirtilmekte..


Nuhoğlu İnşaatın Yenitepe Kadıköy Proje paylaşımları nasıl yapıldı !?

Ali Nuhoğlu'nun deyimiyle ''70 farklı ödeme seçeneğiyle satışı yapılan'' Nuhoğlu İnşaat'ın Yenitepe Kadıköy projesinde arsa maliklerine yapılan paylaşımlarıyla ilgili de çeşitli iddialar bulunmakta. FİKİRTEPEHABER.com'a konuşan bazı arsa maliklerinin söylemlerine göre, Eksik ve düşük emsalin yanında bağımsız bölümlerin büyük olmasından dolayı çoklu ortaklı veya borçlanarak bağımsız bölüm paylaşımlarının yapıldığı şeklinde iddialar bulunmakta.


Fikirtepe Müteahitler Platformu'nun yönetim kurulu başkanlığını da yapan Nuhoğlu İnşaat Patronu Ali Nuhoğlu'na vatandaşlardan gelen ve kamuoyunda da çokça dile getirilip merak konusu olan bu iddiaları, kamuoyunun daha iyi bilgilenmesi ve varsa yanlış anlamaşılmaların düzeltilmesi için soruyoruz. Şeffaf ve tarafsız gazetecilik ilkesi gereği Ali Nuhoğlu'ndan bu iddialara yönelik gelecek tüm cevapları buradan yayınlayacağımızı özellikle belirtmek istiyoruz. 


Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy iletişim

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com 


FİKİRTEPE HABER 


Geri Dön