26 / 04 / 2024

Nuno Gomes Re/Max'in 60 Dakika Semineri'ne katılacak

Nuno Gomes Re/Max'in 60 Dakika Semineri'ne katılacak

Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX, Türkiye'de bu sektörde iyi bir gelecek arayışı içinde olan adayları, Avrupa'nın en başarılı gayrimenkul danışmanı Nuno Gomes ile tanıştırıyor



RE/MAX Türkiye'nin, RE/MAX sistemi altında sektöre nitelikli yeni profesyoneller kazandırmak amacıyla gelenekselleştirdiği 60 Dakika Semineri'nde Nuno Gomes, sektördeki deneyimlerini paylaşacak. Seminerde, RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn da, tüm dünyada başarıyla uygulanan RE/MAX sistemini anlatacak.    
 
Türkiye'de, gayrimenkul sektörünün profesyonel ve kurumsal markalar ile birlikte kabuk değiştirmesi ve emlak piyasasında kriz dönemlerinde dahi son bulmayan hareketlilik, özellikle kendi işini yapmak isteyenlerin, gayrimenkul sektörüne olan ilgisini artırıyor. Başarılı kariyer, yüksek kazanç ve güvenli bir gelecek arayışı içinde olan farklı sektörlerden profesyonellerde, gayrimenkul sektöründeki fırsatlar ile ilgili farkındalık yaratmak için çeşitli projeler gerçekleştiren RE/MAX Türkiye, bu amaçla çeşitli illerde düzenlediği 60 Dakika Seminerleri'ni, bu kez İstanbul'da sürdürüyor. 

60 Dakika Semineri, 8 Eylül Salı akşamı saat 17.30'da RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn ve Avrupa'nın bir numaralı gayrimenkul danışmanı Nuno Gomes'in katılımıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Ağaoğlu My City Hotel'de gerçekleştirilecek. Semineri, RE/MAX sistemine katılmak isteyenler ile bu amaçla RE/MAX ofislerine başvuran gayrimenkul danışmanı adayları izleyecek.  RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, seminerde adaylara, gayrimenkul sektörü ve RE/MAX sisteminin kendilerine sunduğu fırsatları anlatacak. Avrupa'da en yüksek satış cirolarına ulaşan RE/MAX Portekiz'den Nuno Gomes ise, gayrimenkul sektöründe yaşadığı deneyimleri ve başarıya ulaşmak için yaptıklarını aktaracak. Seminer iftar yemeği ile son bulacak.


Geri Dön