25 / 04 / 2024

Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Güneşli'de 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire, 836 adet towers daire ve 50 adet ofis yer alıyor. İşte Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri...



Nurol Park Evleri 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 


Nurol GYO  Nurol Park  Güneşli iletişim için 444 6496 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 6 blok halinde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlıyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Nurol Park Güneşli'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit imkanı ile de ödeme yapılabiliyor. 


Güneşli Nurol Park'ın sosyal olanakları teraslar, spor tesisler, restoran, güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu, açık hava dinlenme alanları, alışveriş alanları, sokak cafeleri, avludan oluşuyor. 


Nurol Park kampanyası kapsamında banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor ve kredi ödemeleri 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor. 


Nurol Park ulaşım: Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul   


Nurol GYO Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön