29 / 03 / 2024

Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı!

Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı!

Nurol GYO Nurol Life farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Katılımcılar, İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara’dan “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer dinledikten sonra proje hakkında bilgi alıp, örnek daireyi gezdiler.



İstanbul; Nurol GYO tecrübesi ile Maslak Seyrantepe’de yükselen Nurol Life 4 Haziran Perşembe günü farklı bir etkinliğe imza attı. Sınırlı sayıda katılımcının davet edildiği ve fit brunch ile başlayan etkinlikte İnsana Güven Akademisi Kurucusu Metin Hara “İllüzyonu aşmakta pratik lüksün değeri” konulu bir seminer verdi.

 

Metin Hara’nın kendine özgü tarzıyla gerçekleştirdiği ve 2,5 saat süren seminerde, Nurol Life ile gündeme gelen pratik lüksün birey ve aile yaşamına yaptığı katkılar güncel örneklerle anlatıldı. Keyifli bir ortamda geçen seminerin ardından katılımcılara Nurol Life hakkında bilgiler verilerek örnek daire gezdirildi. Katılımcıların, Nurol Life’ın “Practical Luxury”  kavramı ile yaratılan özel yaşam alanlarından ve sosyal imkanlardan oldukça etkilendiği görüldü.

 

İstanbul’un merkezinde ormanın yanı başında! 

Türkiye’nin en büyük ve önemli projelerine imza atan ödüllü mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Nurol Life, pencereleri açılan, taş duvarlarıyla nefes alan, 4 metre tavan yüksekliğine sahip, orman manzaralı daireleri ile kullanıcılarına hem lüks hem de ferah bir ev yaşamı sunmayı vaad ediyor. Maslak ve Levent’in, Belgrad Ormanı’nın hemen yanında konumlanan proje, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ile de öne çıkıyor. Türk Telekom Arena’nın yanı başında yükselen Nurol Life ayrıca metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

İç mimarisi ünlü tasarım ofisi Autoban tarafından üstlenilen ve dünyaca ünlü yapı markalarının en kaliteli malzemeleri kullanılarak hayata geçirilen Nurol Life projesinde stüdyo daireden 4+1’e kadar 440 adet kule daire, penthouselar, 26 adet teras ev ve 50 adet ofis bulunuyor. Gelen yoğun talep sonucunda teras evlerin tamamı kısa sürede satıldı. 261 metre yüksekliğindeki Kule’deki daireler de kısa süre önce satışa çıktı. Projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

 

“Practical Luxury” = “Hayatı Kolaylaştıran Lüksler”. 

Nurol Life, yeni bir rezidans konseptiyle hayatı kolaylaştıran lüksleri içinde barındırıyor. İşte bu pratik, hayatı kolaylaştıran lükslerden bazıları:

4 Metre Tavan Yüksekliği: Tavan yüksekliğinin yarattığı eşsiz genişlik ve ferahlık hissi,

Açılabilir Pencere: Nefes alan taş duvarları ve açılabilir pencereleri ile ferah bir yaşam,

Guest House:   Gece yatıya kalacak misafirlerinizin konaklayabileceği özel daireler,

Evcil Hayvan Bakımı: Acil bir işiniz çıktığında minik dostlarınızı emanet etme imkanı,

Sinema Odası: Sevdiğiniz filmleri daha keyifli ortamda izleme keyfi,

Premium Yemek Hizmeti: Dünya lezzetlerini kapınıza getirme ayrıcalığı,

Yoga-Pilates Stüdyosu: Hobilerinizi özgürce gerçekleştirerek zihninizi ve ruhunuzu dinlendirme fırsatı,

Spa&Sauna-Buhar Odaları: Stresten arınmanıza yardımcı olacak spa&sauna ve buhar odaları,

Toplantı ve Çalışma Odaları: Ekipmanı ile fonksiyonel odalar ile tüm ihtiyaçlarınızı cevap verecek çalışma alanları,

Organik Bahçe Hizmeti: En sağlıklı besinler 7 gün kapınızda bulabilme kolaylığı.


Geri Dön