19 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Toplam 544 rezidans daire, 84 loft daire ve 836 towers daire ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Evleri nerede?



Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Nurol Park  Bağcılar 'da 50 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapabilmek mümkün.


Nurol Park Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.  Nurol GYO  imzası ile yükselen proje 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


"Nurol Park Güneşli Evleri nerede?" sorusuna Atatürk Havalimanına 6 kilometre uzaklıkta yanıtını verebiliriz. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor.


İstanbul Bağcılar-Güneşli'de inşa edilen Nurol Park Evleri'nde 120 ay banka kredisi seçeneği ile ödeme yapıldığında kredi ödemeleri 12 ay sonra başlıyor. 


Güneşlenme terasları, alışveriş alanları, teraslar, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, avlu, açık hava dinlenme alanları, restoran, spor tesisler gibi sosyal imkanlara sahip olan Güneşli Nurol Park Evleri 6 bloktan oluşuyor.


Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Adres: Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul   


Nurol Park iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön