19 / 04 / 2024

Nurus'un duygusal zekâ konsepti Afrika'da!

Nurus'un duygusal zekâ konsepti Afrika'da!

Nurus, Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan bölgenin tasarım ve mimarlık dünyasını bir araya getiren Design MENA Summit'e "Ofiste Duygusal Zeka" konseptini de götürdü. İşte fuarın ayrıntıları...



Nurus, Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan bölgenin tasarım ve mimarlık dünyasını bir araya getiren Design MENA Summit'e "Ofiste Duygusal Zeka" konseptini de götürdü. 


Stefan Brodbeck tasarımı Alava ailesi mekânlara tarz katıyor. Kabuğu andıran zarif formu ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemeden üretilen Alava, hem çevreci hem de estetik özellikleri bir arada bulunduruyor. 


Nurus'un teknolojik ve fonksiyonel çözümleriyle üst düzey konfor sağlayan çalışma sistemi Isola ise, çalışanların ofis içerisinde ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Isola, bireysel çalışma alanlarından resmi olmayan ekip toplantılarına zengin çözümler sunarak konforu ön plana alıyor. 


Açık ofislerde mahremiyete imkan sağlayan Isola çalışma sisteminde Nurus'un diğer ürünlerinde de bulunan Nurus Links sayesinde çalışanların elektronik cihazları mobilya ile eşleştirilebiliyor, cihazlardan bilgi transferi gerçekleştirilebiliyor ve cihazlar şarj edilebiliyor. Multi-medya özellikleriyle işler rahatlıkla çözülebiliyor. 


Sabah




Geri Dön