28 / 03 / 2024

O2 Nissa Evleri'nde yeni kampanya! Sıfır faizle 480 bin TL'ye!

O2 Nissa Evleri'nde yeni kampanya! Sıfır faizle 480 bin TL'ye!

Firma: Nissa İnşaat

Proje: Nissa O2 Residence

Nissa İnşaat, yıl biterken hayata geçirdiği kampanya ile konut yatırımcıları için yeni yılda yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor




NİSSA O2 RESİDENCE'IN HAVADAN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


Kampanya süresince,  Nissa O2 Residence’ın konforlu ve ayrıcalıklı dünyasından yararlanmak isteyenlere, kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Kredi kullanmak istemeyenler için ise herhangi bir faiz uygulanmadan, yüzde 30 peşinatla bir yıllık özel bir ödeme takvimi hazırlanıyor.


Ülkemizin en köklü ve güçlü bankalarından Türkiye İş Bankası’nın tamamlama garantörlüğü altında olan Nissa O2 Residence’tan konut almak isteyenlere banka tarafından sunulan çok özel ödeme planları, alıcıların karar verme süreçlerini de olumlu yönde etkiliyor.


Nissa O2 Residence;  Nissa İnşaat  tarafından İstanbul Bahçeşehir’de100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. Satışları yüzde 55 oranında tamamlanan proje bölgenin en yüksek binası olma özelliğini de taşıyor.


Dört bağımsız kuleden oluşan Nissa O2 Residence; 16 cephesi, 37 katı ile bulunduğu lokasyonda oldukça dikkat çekiyor. 230 konuttan oluşan projede 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Başlangıç daire büyüklüğü olan 2+1’ler ise 480 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Temeli 2011 yılında atılan Nissa O2 Residence’ın anahtar teslimleri de 2013 yılının Eylül ayında yapılacak.


Nissa O2 Residence hakkında ayrıntılı bilgi almak için Nissa O2’ye 444 78 89 numaralı telefondan ya da www.nissaO2residence.com internet adresinden ulaşmak mümkün.



projeye sor



Geri Dön