20 / 04 / 2024

Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Kuruldu!


Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmil Nekiz tarafından kuruldu!



Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmil Nekiz tarafından kuruldu!
Obakss İnşaat Otomotiv Ambalaj Plastik Gıda Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi Konusu:

İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil) AMBALAJ Sanayide kullanım amaçlı plastik poşet, çanta, torba, çuval, vb. ambalaj malzemelerinin toptan ticareti PLASTİK Plastikten sofra, mutfak, banyoda kullanılan eşya (silikon kek kalıbı, leğen, tas, kova vb.) ve diğer ev eşyası imalatı GIDA Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda (dondurulmamış), içecek ve tütün toptan ticareti OTO YEDEK PARÇALARI Motorlu kara taşıtlarının aksesuarlarının toptan ticareti (oto alarm sistemleri dahil, motosiklet parça ve aksesuarları hariç)


Geri Dön