26 / 04 / 2024

Ode Starflex Camyünü Boru, 'yılın ısı yalıtım ürünü' ödülü aldı

Ode Starflex Camyünü Boru, 'yılın ısı yalıtım ürünü' ödülü aldı

Yapı Endüstri Merkezi'nde düzenlenen gecede "Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri" sahiplerini buldu



Yalıtım Dergisi ve B2B Medya tarafından 27 Nisan 2010 tarihinde Yapı Endüstri Merkezi'nde düzenlenen gecede "Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri"  sahiplerini buldu. Yapılan ödül töreninde, "Yılın Isı Yalıtımı Ürünü" ödülünü ODE Starflex Camyünü Boru ürünü ile ODE Yalıtım almaya hak kazandı.
 
Ode Starflex Camyünü Boru rakipleri arasından sıyrıldı
 
Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, "Geçen sene29 Ekim'de gerçekleştirilen törende ilk ürünlerini aldığımız ODE Starflex Camyünü Üretim Tesisimiz ile Yılın Yatırımı ödülünü almaya layık görülmüştük. 2009 yılında ise camyünü üretim tesisinin son etabı olan boru hattı devreye girdi. Bu yıl da ODE Starflex Camyünü Boru ürünümüz ile "Yılın Isı Yalıtımı" ödülüne layık görüldük. Bu ödül, ODE Yalıtım olarak almış olduğumuz dördüncü "Yalıtım Sektörü" başarı ödülüdür. Aldığımız ödüllerin her biri ayrı ayrı gücümüzü güç katmaktadır." dedi.
 
Senelerdir takip ettikleri Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nin, yalıtım sektörünün en iyilerini belirleyen ve her sene herkesi heyecanlandıran başarılı bir organizasyon olduğunu dile getiren Çolak; "Ode Starflex Camyünü Boru ürününü, 2009 yılının Kasım ayında üretmeye başladık. Yani 2009'un "Yılın Isı Yalıtımı Ödülü"ne, üretime geçişimizden yaklaşık 3 ay sonra layık görüldük. Buda ürünün üretiminde ve pazarlamasında gerçek başarıyı yakaladığımız anlamına geliyor. Hem Seçici Kurul hem de Yalıtım Dergisi okurlarına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuşmasını tamamladı.

 


Geri Dön