20 / 04 / 2024

Ofis Gökçadır estetik ve işlevsel işyerleri sunuyor!

Ofis Gökçadır estetik ve işlevsel işyerleri sunuyor!

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.



Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Bahçeli ofis seçeneklerinden çatı katı işyerlerine kadar oldukça yenilikçi bir bakış açısı ile tasarlanan projeyi Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.


Bursa hızla İstanbul ile bütünleşen büyük bir metropole doğru çevriliyor. Bir anlamda İstanbul'un yeni yüzünde ikinci kalan birçok yaşamsal organizasyonun şehrimize yöneleceği açıkça görülmekte. Özellikle iş alanında, İstanbul'a çok yakın olan şehrimizin ülke kalkınmasında daha çok rol alacağı kesin. Örneğin bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa'ya alınmaya başladı bile. 


Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır çağdaş bir bakış açısı ile planlanan ve inşaatı da aynı vizyonla sürdürülen Ofis Gökçadır hakkında ayrıntılı bilgi verdi: "Kentin hızla gelişen Nilüfer bölgesinde lüks konut projelerine çok yakın bir mahalde, dünyanın dört bir yanı ile entegere olunabilecek işyerleri tasarladık. Ofis Gökçadır'da işinizi, son derece modern ve güvenli bir ortamda, motivasyonunuzu bozacak her tip rutin işlemin stresinden uzak şekilde keyifle yapabilmeniz için gerekenler düşünüldü. Aracınız için sadece size ait modern garajdan bineceğiniz asansörlerin sizi ofis katınıza çıkarmasını sağlıyoruz. Yeniden aracmıza gelinceye kadar geçireceğiniz zaman, işlevsellik ve mekan açısından huzur verici olsun diye tüm detaylar için bir çare üretildi. Amaç yatırım ise ciddi bir rant ya da kira bedeli de kesin diyoruz." 


Deneyimli Genel Koordinatör sözlerine şöyle devam etti: "Ayrıca büronuz kaç metrekare olursa olsun, ihtayıcınıza cevap verecek ilave mekanlar kullanmanız mümkün. İki adet hızlı asansör ve bir monşarj sizi ve ihtiyaçlarınızı katmıza güvenle ulaştıracak. 24 saat güvenlik ve elinizin altındaki danışma, geniş ve ferah 60 metrekarelik sadece size ve çalışanlarınıza özel, telefonunuzdan senaryo ile yönetebileceğiniz toplantı salonları, çağdaş çalışma ortamının sağlanması ya da kriz anında basılacak düğme sayesinde, 2 dakikada yardımınıza koşacak profesyonel kadrolarla donandı. Sekreterya hizmeti, arşivleme hizmeti, arıza, temizlik, çeşitli organizasyonlar gibi daha birçok özellik ile işinizle ügili detayları sizin adınıza çözümlemek için gerekenler yapıldı." 


Alper Gökçadır yeniliklerin niteliğini de anlattı: "Yalnızca ofis değil, çevresini kendi belirleyeceğiniz bir iş yaşamı standardı satın alacaksınız. Ve gerektiğinde değişiklik yapmak mümkün olacak. Profesyonel yönetim, genel kurallara bağlı kalmak ve her ofisin haklarını eşit tutmak kaydıyla konfor daimi olacak ve bunun garantörü de Gökçadır İnş. Ltd.Şti. olacak. 


Bina sağlamlığı, deprem güvenliği, ses ve ısı izolasyonları gibi detaylar Gökçadır İnşaat'ın kalite güvenliği garantisinde. Ofis Gökçadır'da, çeşitli büyüklükte ofisler tercih edilebilir, tüm kat, iki ya da fazla kat edinmek mümkün. Bu durumda iç dekorasyon tasarımlarının ödüllü mimarlar tarafından tüketicilerin arzusuna uygun şekilde düzenleneceği belirtiliyor. 



Web: www.ofisgokcadir.com



Olay Bursa Ek


Geri Dön