20 / 04 / 2024

OfisAdres.Com İstanbul Anadolu yakasında sanal ofis açtı!

 OfisAdres.Com İstanbul Anadolu yakasında sanal ofis açtı!

OfisAdres.com, İstanbul Anadolu Yakası’nın en işlek ve merkezi lokasyonunda açtığı sanal ofis ile girişimcilere hizmet vermeye başladı...



Sekreterlik hizmetinden, kiralık eğitim ve toplantı odasına kadar ofis hayatında ihtiyaç duyulan her alanda hizmet verecek olan OfisAdres.Com, hem teknoloji donanımlı ofisleri ortak kullanarak maliyetleri azaltma hem de prestijli bir ofisten faydalanma fırsatı sunuyor.


Türkiye’de son yıllarda hızla artan evden çalışma, danışmanlık hizmeti, freelance modelleri beraberinde alternatif ofis ihtiyaçlarını getiriyor. OfisAdres.Com da bu ihtiyaca cevap verebilmek adına daha prestijli bir adres ve daha prestijli bir ofis arayışında olan ve daha kurumsal bir sese sahip olmak isteyen tüm girişimcilere bu hizmeti uygun bedellere sunmak adına kuruldu.


Bir sanal ofis sistemi olarak kurulan OfisAdres.Com, sekreterlik hizmetinden kiralık eğitim ve toplantı odasına kadar ofis hayatında ihtiyaç duyulan her alanda, sürekli bir ofis tuttuğunuzda sadece 1 ayda oluşacak maliyetin çok daha azına bir yıl boyunca hizmet alınmasını sağlıyor.


Bu modelin Avrupa ve Amerika’da oldukça yaygın olduğunun altını çizen OfisAdres.Com Yönetici Ortağı Ezgi Berberoğlu “İş yaşamının kuralları değişiyor. Artık daha fazla insanın evden çalışacağı, daha fazla insanın kurumsal hayat döngüsünün dışına çıkıp danışmanlık vereceği yeni bir dünyadan söz ediyoruz. Bu kurallar değişirken elbette ihtiyaçlar da değişiyor. OfisAdres.Com bu ihtiyaçların en temel olanına yanıt vermek için kuruldu. Bu sistemin iki temel faydası var; Öncelikle, yeni başlayan bir girişimci için maliyet odaklı olmak oldukça önemli, biz ofis hizmetini avantajlı şekilde sunabiliyoruz.

Müşterilerimiz ofis için kira bedeli, sekreter için maaş ve daha birçok sabit aylık giderden kurtularak bir ofise sahip olabiliyorlar. İkinci faydasını, teknolojik olarak tam donanımlı odaları ve ofis adresinizin prestijli olması ile müşteri gözünde yaratacağınız saygınlık olarak sayabiliriz. Tabi tüm bunlar sizin kurumsal sesinizi ve profesyonellik algınızı da yönettiğinden; günümüzde fark yaratabilecek konular” diyerek sistemi özetledi.


Geri Dön