25 / 04 / 2024

Ofton İnşaat'ın veliahtlarından yeni şirket!

Ofton İnşaat'ın veliahtlarından yeni şirket!

6 yılda İstanbul'da birçok projeye imza atan Ofton İnşaat'ın veliahtları, yeni bir şirket kurdu



Bügüne kadar gerçekleştirdiği projelerle sektörde önemli bir yer edinen Ofton İnşaat'ın ortaklarından ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek ile Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun yeni bir aile şirketi kurdu.

 

Sermayesi 70 bin TL olan şirketin adı Ofton Gayrimenkul Yatırımları Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi. 9 Temmuz'da kurulan şirket, Ofton İnşaat'ın Altunizade'de bulunan merkezinde faaliyet gösterecek.

 

Şirketin yönetim kurulu başkanlığını İsmail Hakkı Altun'un kardeşi Yusuf Altun, başkan yardımcılığını ise oğlu Salih Zeki Altun üstlendi. Ofton İnşaat Eşbaşkanı Yusuf Şimşek'in oğlu Salih Şimşek ise yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor.

 

Edinilen bilgilere göre, şirketin faaliyet alanları; kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi veya işletilmesi, yurt içinde ve yurt dışında her türlü neviden inşaat sektörünün gerektirdiği yapı taahhüt montaj işleri, alışveriş ve iş merkezleri, toptan veya perakende marketler, sosyal kültürel ve spor tesisleri, dinlenme ve eğlence merkezleri yapmak, kurmak, işletmek ve kiraya vermek.

 

Seda Tabak/ Emlakkulisi.com


Geri Dön