19 / 04 / 2024

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.



Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Kızı İstanbul’un geleceğini düşünen ünlü şovmen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı. Bu Bayülgen’in İstanbul’daki 5. evi oldu.


Şirin Ediger'le 6 yıllık evliliğini 2014'te noktalayan ve bu evlilikten 'İstanbul' adında bir kızı olan ünlü şovmen Okan Bayülgen, şu sıralar Selin Atasoy'la aşk yaşasa da çocuğunun geleceğine yatırım yapmayı ihmal etmiyor.


KESENİN AĞZINI AÇTI

Daha önce Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda 3 milyon dolara (yaklaşık 9 milyon lira) 3 adet daire satın alan Bayülgen, 7 yaşındaki kızı İstanbul için kesenin ağzını açtı. Şovmen, Tarabya'daki Sedat Kent Sitesi'nden 450 metrekarelik 5 oda bir 1 salon villa satın aldı. Boğaz manzaralı havuzlu villa için 2 buçuk milyon dolar yani yaklaşık 7 buçuk milyon lira ödeyen Okan Bayülgen, bu yatırımıyla 5. evini almış oldu...



KENDİ İLGİLENİYOR

Televizyon programı, seslendirme ve reklamlardan kazandığı tüm parayı gayrimenkule yatıran ünlü şovmen, yeni villasının dekorasyonu için de hiçbir masraftan kaçınmadı. Ünlü şovmen evin dekorasyonu için ünlü bir mimarla anlaştı. Bayülgen'in dekorasyonun her bir detayıyla bizzat ilgilendiği öğrenildi...



Yıllırdır magazin dünyasının en çok kazanan ünlülerinden olan Okan Bayülgen, kızının geleceği için yatırım yapmaya devam ediyor.


Takvim - Aydın Hamza


Geri Dön