28 / 03 / 2024

Olimpa Rezidans projelerine konutu ekledi!

Olimpa Rezidans projelerine konutu ekledi!

Fuzul Yapı, Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans projelerine konutu ekledi, Olimpa Park adında komplekse çevirdi. Konutlar aileye yönelik planlandı, fiyatlara yüzde 18 KDV dahil edildi...



Fuzul Yapı, Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans projelerine konutu ekledi, Olimpa Park adında komplekse çevirdi. Konutlar aileye yönelik planlandı, fiyatlara yüzde 18 KDV dahil edildi.


Kiptaş'ın ardından Başakşehir'e ilk giren firma olan Fuzul Yapı, buradaki Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans projesine ek olarak Olimpa Konutları'nı da inşa ederek, Olimpa Park adında konut, rezidans, AVM ve çarşıyı buluşturan bir yapıya çevirdi. 160 milyon lira yatırımla inşa edilen Olimpa Konutları'nda 232 daire ve 55 cadde mağazası yer alıyor. 

Başakşehir'in ilklerinden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Başakşehir'i 2006 yılında Kiptaş'ın kurduğunu hatırlatarak, "Kiptaş'ın ardından özel sermaye olarak biz girdik. Bölgenin ilk alışveriş merkezi Olimpa AVM'yi inşa ettik. Ardından Olimpa Rezidans'ı tamamladık. Şimdi de Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans'm yanında Olimpa Konutları'nı inşa ediyoruz. Başakşehir'de değişen yaşamın mimarı olduk. Başakşehir'den kazandığımızı Başakşehir'e yatırdık" diye konuştu. 

Aile yaşamı olacak Aile yaşamının ön plana çıkması için 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede, metrekare fiyatı da ortalama 3 bin 500 lira olarak belirlendi. Buna göre, 3+1 dairelerin fiyatı 435 ile 580 bin lira arasında, 4+rierin fiyatı ise 590 ile 700 bin lira arasında değişiyor. Fiyatlara yüzde 18 KDV dahil. Projeye, 1.000'in üzerinde talep geldi. ÖRNEK DAİRESİ AVM KİNDE OLİMPA Konutları'nın örnek dairesi de Olimpa AVM'nin içinde yer alıyor. İnşaat sektöründe ilk kez, bir projenin örnek dairesi alışveriş merkezi içinde inşa ediliyor. 


Vatan Gazetesi 


Geri Dön