26 / 04 / 2024

Önay Garden Residence fiyat listesi!

Önay Garden Residence fiyat listesi!

Firma: Önay Grup

Proje: Önay Garden Residence

Önay Grup' un projesi Önay Garden Residence fiyat listesi 149 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Beylikdüzü Önay Garden Residence projesinde yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...



Önay Garden Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirildi.  Önay Garden Residence  fiyat listesi 149 bin TL' den başlangıç gösteriyor. 


Önay Garden Residence projesinde konutların satış süreci devam ediyor. Önay Garden Residence projesinin arsa alanı 42 bin 500 metrekareye yayılıyor. Önay Garden Residence 'ta toplam 373 adet konut bulunuyor. 


Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon ve  2 oda 1 salon tipinde tasarlandığı Önay Garden Residence'ta 1 oda 1 salon daireler 58 metrekare ile 62 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daireler 86 metrekare ile 150 metrekare arasında alan büyüklüğüne sahip.

 

Önay Garden Residence fiyat listesi!


Önay Garden Residence fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 149 bin TL'den, 2+1 daireler 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Önay Garden Residence ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Bunun için  tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor ve kalan miktar kredi kapsamında 120 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Yaşamın başladığı Beylikdüzü Önay Garden Rezidans projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu, spor alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Önay Garden Residence ulaşım!


Önay Garden Residence fiyat listesi!


Önay Garden Residence iletişim!

Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaygarden.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön