25 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik'te teslimler Haziran 2018'e çekildi!

Ondörtüç Pendik'te teslimler Haziran 2018'e çekildi!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik' projesinin teslim tarihini 6 ay öne çekti. Projede daireler Haziran 2018'de teslim edilecek..



İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik'ten daire alanlara erken teslim müjdesi veriyor.  İnsay Yapı  'Ondörtüç Pendik' projesinin teslim tarihini 6 ay öne çekti. Daire teslimleri için yeni tarih Haziran 2018 oldu.

 

'Bugün al, teslimde ödemeye başla' sloganıyla satışa devam eden Ondörtüç Pendik'ten ev alanlar ve almak isteyenler dairelerini 6 ay önce teslim alabilecek.

 

Projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri olmak üzere üç farklı konut tipi bulunuyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan 'Ondörtüç Pendik' 243 konut ve 21 ticari birimden meydana geliyor.  Ondörtüç Pendik'teki dairelerin büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında değişiyor. 

 

Ondörtüç Pendik'te daire fiyatları ise; 1+1'lerde 244 bin TL, 2+1'lerde 314 bin TL ve 3+1'lerde ise 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

 

Haziran 2018'de teslimlerin gerçekleşeceği Ondörtüç Pendik'te her türlü kolaylığı sunduklarını söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, 'Ondörtüç Pendik'te kaba inşaatın tamamlandığını, örnek dairenin bittiğini ve daire teslimleri için geri sayımın başladığını söyledi.

 

Çulhalık "İnşaat çalışmalarına aralıksız devam ettik ve projenin teslim tarihini ilk planladığımız tarih olan Aralık 2018'den 6 ay öne çekerek Haziran 2018 olarak revize ettik.Hem birikimini değerlendirmek için hem de oturmak için projemize gelen müşterilerimize özel bir kampanya da yapıyoruz. 'Ondörtüç Pendik'; iyor. Buna göre; yüzde 5 peşinatın ardından, banka kredisine uygun taksitler, teslimat sonrası Temmuz 2018'de ödemeye başlanabilecek. Ayrıca kendi bünyemizde 20 aya kadar vade imkanı sunarken, kişiye özel ödeme planıyla da ayrıca kolaylık sağlıyoruz" dedi.

 

Pendik'in merkezinde


Pendik'te merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Ondörtüç projesi, özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 

 

Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlandırılıyor. 

 

Ondörtüç Pendik projesinin ortak kullanım alanları arasında yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark bulunuyor. Projede ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti de sunuluyor.

 

0216 314 14 14  
www.ondortuc.com.tr


 


projeye sor



Geri Dön