18 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.



Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında yapılan toplantıda, daire başkanlıklarından gelen teklifler konuşulup karara bağlandı. Yapılan Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapılan çalışmaların Ordu’nun geleceği için önemli olduğunu söyledi. Başkan Güler, açıklamalarına şu şekilde devam etti. “Aradan geçen süre içerisinde ilimiz için önemli çalışmalar yaptık. İlk olarak çevre illerimiz için de önemli olan Bolaman Vadisi projesini hayata geçirdik. Bolaman Vadisi projesi hem Ordu’muz hem Karadeniz hem de Türkiye için çok yönlü bir proje olmasının yanında, sonuçları itibariyle kalkınmamız için örnek olacak bir proje. Ordu’muz için bir başka önemli projemiz tarım üzerine oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturduğumuz Tarım Daire Başkanlığı ile tarım sektöründe önemli bir çalışma başlattık. Büyükşehir Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü ve çiftçilerimiz ile oluşturduğumuz güzel çalışmalarımız kısa sürede meyvelerini vermeye başlayacak. Tarım konusunda çiftçilerimize ilk etapta 300 damızlık koyun ve 30 damızlık koç dağıtımı yaptık. Yine önümüzdeki ay 4 bin adet kazın üreticilerimize dağıtımını yapacağız. Bunun haricinde Ünye ve Gülyalı’yı kapsayan turizm destinasyonunu oluşturuyoruz. İlimizin turizm anlamında da gelişmesi için özel çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Bunun haricinde ilçelerimiz üzerine özel çalışmalarımız devam ediyor. Balıktan bala, hayvancılıktan seracılığa kadar her alanda Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çalışıyoruz”

24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ


Yapılan Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda daire başkanlıklarından gelen 24 gündem maddesi konuşuldu. Konuşulan gündem maddelerinin 17’si kabul edilirken, 7’si komisyona havale edildi.


Geri Dön