25 / 04 / 2024

Orman İşletme Müdürlüğü inşaat yaptıracak

Orman İşletme Müdürlüğü inşaat yaptıracak

Ankara Orman İşletme Müdürlüğü inşaat karşılığı arsa değişimi ihalesi yaptıracak



Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre  Ankara  Çubuk Cumhuriyet Mahallesi'nde 233 metrekare oturum alana sahip 3 katlı bina ve Kırıkkale Kınıkköy Mevkiindeki (Çevre Yolu Kenarı) orman sayılan alana 233 metrekare oturum alana sahip 1 bodrum kat ve 3 normal kat olmak üzere toplam 4 katlı iki bina yaptırılacak ve üzerine ilave bedel alınacak. Yaptırılacak olan bu iki bina karşılığında mülkiyeti işletmeye ait olan Ankara Altındağ Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki bin 26 metrekare arsa ve üzerindeki metruk idare binası teklif edilecek.

Teklif edilen arsanın ve üzerindeki metruk idare binasının tahmini bedeli bir milyon 37 bin 370 TL olarak tayin edildi. İş yer tesliminden sonra hemen başlayacak ve 180 gün içinde teslim edilecek. İhale Ankara Orman Genel Müdürlüğü Gazi Tesisleri'nde 10 Mayıs 2010 Pazartesi günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

--

Ankara Orman İşletme Müdürlüğün anahtar teslimi inşaat yaptırılması ve üzerine ilave bedel alınması karşılığında taşınmaz mal trampası işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 10 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.30'da olacak.
AA


Geri Dön