26 / 04 / 2024

Ormanada, Property Awards 2012’de üç kategoride ödül aldı!

 Ormanada, Property Awards 2012’de üç kategoride ödül aldı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’deki konut projesi Ormanada, International Property Awards’da “Gayrimenkul Geliştirme” kategorisinde ödül kazandı



Ormanada projesi ayrıca, şehir planlama ve mimari tasarım alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip mimari çözüm ortakları Torti Gallas and Partners Inc. ile  Kreatif Mimarlık’a da “Mimari Tasarım” kategorisinde iki ödül getirdi. 


Eczacıbaşı Gayrimenkul, Torti Gallas & Partners ve Kreatif Mimarlık,  ödüllerini 24 Eylül tarihinde Londra’da düzenlenecek Gayrimenkul Zirvesi’nde resmi açıklamaların yapılacağı törende alacak ve burada en büyük ödülü alan projeler daha sonra dünyanın en iyisi olabilmek için yarışacak.


Ormanada Hakkında:

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından 220 dönümlük bir yaşam alanı olarak tasarlanan Ormanada, Zekeriyaköy’de dört bir yanı orman ve yeşil alanlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunuyor. 188 adet beş farklı tip villa ile 85 adet 16 farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı.  Şehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalamak isteyenlerin sıcak komşuluk ilişkileri kurabileceği güvenli bir mahalle yaratan Ormanada’da yaşam 8 ay sonra başlıyor. 


www.ormanada.com 



Geri Dön