28 / 03 / 2024

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.



Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor. Böylelikle ev satın almakla kiralamak arasında kararsız kalanlar, “Kanyon Yönetim ve İşletme” ile yönetilen Ormanada’da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleme imkanı buluyor.


Özenli Tasarımıyla Dikkat Çekiyor


Özenli tasarımıyla küçük sokakların ve yeşil alanların bir araya geldiği Ormanada, sosyal yaşam ve spor alanları ile canlı bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Zekeriyaköy’ün cazibe merkezi olmaya başlayan Ormanada’da; Starbucks, Lokanta Farina, MACFit, Macrocenter ve Diba Kuaför gibi geniş yelpazede hizmetler sırayla kapılarını açtı. Doğanın sadeliğini ve modern mimariyi sosyal ortamlarla birleştiren Ormanada, peyzaj yapısı ve dinginlik veren atmosferiyle alışılmışın dışında özgün bir proje olarak dikkat çekiyor.



projeye sor



Geri Dön