26 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul'da 2 bin TL peşinatla! 784 TL taksitle!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul'da 2 bin TL peşinatla! 784 TL taksitle!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yer alan daireler için yapılan ödemelerde 2 bin TL oranında peşinat ödemesi yapılıyor ve sonrasında ise 784 TL'lik taksit ödemeleri gerçekleştiriliyor.



Ortadoğu Grup tarafından yükselen Resim İstanbul, 28 bloktan meydana geliyor.  Ortadoğu Grup  Resim İstanbul  projesinde 1310 konut yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Küçükçekmece'de yer alıyor. Projede toplam 3 etap bulunuyor. 


Toplam arsa alanı 81 bin 433 metrekare olan  Ortadoğu Grup  Resim İstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul fiyatları!


Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 241 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul ödeme koşulları!


Projenin ödemelerinde yüzde 25'lik kısım için 2 bin TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. Sonrasında ise 784 TL taksit ödemesi yapılıyor. 10. ayda ve teslimde ise 2 ara ödeme yapılıyor. Ayrıca yüzde 75'lik kısım ise teslimde banka kredisi ile ödeniyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, yüzme havuzu, sauna ve fitness center yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres: 

Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL


Ortadoğu Grup Resim İstanbul iletişim

Tel : 444 53 18

Web adresi : www.resimistanbul.net

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön