28 / 03 / 2024

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.



Koronavirüs salgınının etkilediği ilk sektörlerden olan turizmde bu dönemi yenilik için değerlendiren markalar da var. Termal su ve kaplıca tedavisinde ülkemizde beş yıldızlı konforun öncüsü olan Afyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, yeni hedeflerle atılıma geçerek yeni pazarlara girmeye hazırlanıyor.

Oruçoğlu Grubu, kurucuları rahmetli İsmet ve Yılmaz Oruç Kardeşler olan Afyonlu bir aile şirketi. Otel, iş merkezi, mermer maden ve ürünleri, tavuk ve büyükbaş yemi, yumurta üretimi, yem hammaddeleri ticareti, inşaat malzemeleri ve turizm var. 1992'de hizmete başlayan Oruçoğlu Termal Spa Resort kendi kaynağından çıkan termal suyuyla, termal tatil ve kaplıca kültürünün odağı olmayı başarmış bir marka. Köklü geçmişlerini yeniliklerle harmanlayarak, yeni bir yönetim anlayışı benimseyen otel, salgın henüz ülkemizde gündemde değilken yeni bir yapılanma kararı alarak pazarlama ağını genişletip İstanbul'a uzanmayı hedeflemiş. Para dergisinden Özlem Kapar Bayburs'un edindiği bilgiye göre, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için bir ofis açmaya karar vermiş. Bağdat Caddesi'nde bir ofis kiralayarak kadro kurulmuş. Ekibin başına deneyimli turizmci Kerem Canarslanlar'ı getirerek yeni bir satış ve pazarlama kadrosu oluşturulmuş. Kendi markası olan OrTravel acentesi de burada faaliyet gösterecekmiş. Oruçoğlu Thermal Spa Resort'u hem termal, hem de etkinlik merkezi yapmak için kolları sıvayan ekipi her şeyin normalleşmesinden sonra ilk etapta Rusya ve Türk Cumhuriyetleri'ne yöneleceklermiş.


Geri Dön