23 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.



İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Küçüksu Caddesi'nde hayata geçirilen Oryapark İstanbul'da 526 adet konut bulunuyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan proje  Oryataş İnşaat  imzası taşıyor.


Oryapark İstanbul satılık konut fiyatları 471 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen proje rezidans, otel, alışveriş alanları ve ofislerden oluşuyor.


Ümraniye Oryapark İstanbul'un sosyal imkanları arasında çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark ve alışveriş alanları mevcut. Projede lansmana özel yüzde 8 indirim avantajı sağlanıyor. 


Daire bedelinin yüzde 15'i peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi imkanı sunun  Oryapark İstanbul  Rezidans parsel numarası sebebiyle 203 Residence ismini alıyor. 


1. ve 30. katları arası satışa sunulan Oryapark İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 36 katlı 2 rezidans bloğuyla inşa ediliyor .


Oryapark İstanbul Küçüksu iletişim 

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön