24 / 04 / 2024

Otoport otomobil AVM, Nisan 2012'de açılacak!

Otoport otomobil AVM, Nisan 2012'de açılacak!

Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi (AVM) Otoport, birinci ve ikinci el otomobillerin yanında araba alınırken ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde topluyor 



Otomobil satın almak isteyenler bütün işlemlerini tek çatı altında yapacakları bir merkeze kavuşuyor

100 milyon TL'ye ml olan Gül Yapı ve Kullar İnşaat'ın ortak projesi Otoport, Beylikdüzü'nde 120 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. 200 metrelik cephesiyle dev bir galeriyi andıracak olan otomobil alışveriş merkezi, kapılarını Nisan 2012'de açacak. Gül Yapı Başkanı Ali Gül, "Otomobille ilgili her şey elinizin altında olduğu için otomobil almak hem kolay hem de çok hızlı olacak.

Bankalar, otomobil alım satımı için gerekli tüm kurumlar, noter, sigorta acenteleri, hepsi Otoport'ta bulunacak" dedi. 160 galerinin yer aldığı AVM'de metrekare fiyatlarının 1700 dolarla 3000 dolar arasında değiştiğini belirten Gül, kiraların ise metrekare başına 10 dolar civarında olduğunu anlatttı. Yılda ortalama 3 milyon kişinin ziyaret etmesi öngörülen AVM'de, galerilerin yanı sıra kafe ve restoranlar, Go-Kart pisti, çocuklar için akülü araç pistleri de bulunuyor.
Takvim/Özlem Kamer TERCANLI


Geri Dön