28 / 03 / 2024

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Firma: Ottoman Gayrimenkul

Proje: Ottomare Palace

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...



Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 62 adet suits daireden oluşuyor.


Ottomare Palas projesinde; kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, bilardo salonu, toplantı salonları, mini sergi alanı, spa merkezi, 221 metre karelik fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanı, çocuklar için ağaç evler, street ball sahası ve tenis gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili cevabı veriliyor. Projede yer alan konutlar 63 metrekare ile 148 metrekare arasında alanlara sahip.


Ottomare Palace Bakırköy nerede?


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Bakırköy  Ottomare Palace  projesinde banka kredisi kullanılıyor.


Ottoman Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen Ottomare Palas Residence'ın içerisinde 6 adet butik mağaza da yer alıyor. 


Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Satış ofisi: Bakırköy Sahil Yolu No: 225 İstanbul 


Ottomare Palace telefon: 444 1974

Web adresi: http://www.ottomare.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön