25 / 04 / 2024

Otuz 5. Sokak 2. Etap'ta 1.572 TL taksitle! Yüzde 1 peşinatla!

Otuz 5. Sokak 2. Etap'ta 1.572 TL taksitle! Yüzde 1 peşinatla!

Firma: Akşan Yapı

Proje: 35. Sokak

35. Sokak’ın ikinci etap konutlarında şimdi yüzde 1 peşinat ve 1.572 TL’den başlayan taksitlerle bahçeli konut sahibi olabilirsiniz. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyada ev sahibi olmak isteyenleri uygun ödeme planları bekliyor





Türkiye’nin en büyük çelik konutprojesi 35. Sokak’ta bahar havası esmeye başladı. 35. Sokak’ın ikinci etap konutlarında şimdi % 1 peşinat ve 1.572 TL’den başlayan taksitlerle bahçeli konut sahibi olabilirsiniz. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyada ev sahibi olmak isteyenleri uygun ödeme planları bekliyor.


Türkiye’nin ilk ve tek BREEAM Sertifikası ile İzmir’in de ilk yeşil projesi olan  35. Sokak  konut sahibi olmak isteyenlere yeni kampanyalar ve uygun ödeme planları sunmaya devam ediyor. Projenin ikinci etabı için geçerli olan kampanyada %1 peşinat sonrası ara ödemeler Mayıs 2014’de yapılabilecek. 1.572TL’den başlayan taksit tutarları da oldukça cazip bir tablo sergiliyor.  


Metrekare büyüklüklerinin 81 m² ile 272 m² arasında değişiklik gösterdiği 35. Sokak’ın ikinci etabı 257 konuttan oluşuyor. 1+1 bahçeli evler,2+1 bahçeli dubleksler, 3+1 balkonlu dubleks sıra evler, 3+1 bahçeli dubleks sıra evler, 3+1 bahçeli dubleks ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği sunuluyor.   


Çocuklu ailelerin tercihi 35.Sokak

Çocukların arkadaşları ile sokakta güven içinde oynayabileceği 35.Sokak, satışa sunulduğu günden bu yana özellikle çocuklu aileler tarafından büyük ilgi görüyor. Bahçeli evleri, 2 km boyunca uzanan tek bir sokak üzerinde sıralanan 35. Sokak geleneksel sokak kültürünü ve unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıracak. Gürültüden uzak, bahçeli ev hayatı yaşayacağınız 35. Sokak, sosyal tesisi ve 95 bin metrekare yeşil alanı ile yeni bir hayata adım atmanızı sağlayacak.  


Ege’nin incisi İzmir’de kışlık ve yazlık bir arada, üstelik dairefiyatına 35. Sokak’ta

Türkiye’nin depreme dayanıklı çelik yapı sistemi ile inşa edilen en büyük konut projesi 35. Sokak’ta, konut sahibi olmak isteyenlere birçok avantaj bir arada sunuluyor. Muhteşem doğası, sosyal donatıları, bahçeli konutları,yalıtım – iklimlendirme özellikleri sayesinde yaz / kış ayrımı olmaksızın her mevsim kullanım için ideal bir proje olarak dikkat çekiyor. Diğer taraftan 35. Sokak,daire fiyatına bahçeli konut sahibi olma fırsatı da sunarak şehir hayatından kopmadan bahçeli ev hayatı yaşanabilmesini sağlıyor.  


Dört dörtlük bir Ege Kasabası

Uluslararası yeşil bina sertifikası BREEAM’e sahip ilk ve tek konut projesi 35. Sokak’ta, yapısal çelik sisteminin avantajları ile Türkiye’de ilk defa kullanılan solar elektrik enerjisi sistemiyle yılda 400 bin kWh elektrik üreterek 290 ton daha az karbon salımı gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Ayrıca proje evlerinde kullanılacak yüksek verimli ısıtma ve soğutma sistemi (hava kaynaklı ısı pompası) sayesinde de her yıl 376 bin kWh elektrik tasarrufu sağlanarak 272 ağaç kurtarılması planlanıyor. 


Tam “95 dönüm” yeşil alanıyla 35. Sokak, yaşamınızın her anında doğayı doya doya tatmanıza olanak tanıyor. Sürdürülebilir yaşam konseptiyle doğa dostu çözümler sunan 35. Sokak, 1350 m² spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortu,fitness salonu, spa salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları,iki adet açık yarı olimpik havuz, bir adet yarı kapalı yarı olimpik havuz,kreş, kütüphane, organik sebze ve meyve bahçeleri manavını bünyesinde barındırıyor.  


35. Sokak’ta Çelik Sağlamlığı

35. Sokak şuanda dünyada depreme karşı en güvenilir yapı sistemi olan yapısal çelik sistemi ile inşa ediliyor. Bu sistem ile kullanıcılara ısı, ses, nem, gün ışığı gibi alanlarda yüksek yapı fiziği imkanı sunuluyor. Diğer yapı sistemlerine göre çok daha uzun ömürlü olan yapısal çelik sistemi aynı zamanda kolonsuz ve kirişsiz tasarım, iç mimari ve dekorasyon rahatlığı ile ferah ve daha geniş iç mekânlar sağlıyor.


Ayrıntılı bilgi için:


Tel: 444 55 35


www.otuzbesincisokak.com


projeye sor



Geri Dön