19 / 04 / 2024

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Firma: Oyak İnşaat

Proje: Urla Projesi

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.



Oyak İnşaat;  İzmir   Urla Projesi  için düğmeye bastı. Proje Urla Bademler Köyü'nde inşa edilecek.

368 dönümlük arazi üzerinde yükselecek olan  Oyak İnşaat  Urla Bademler projesi için hazırlıklar devam ediyor. Planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak İzmir Urla projesinin detayları henüz belli olmadı. 

Oyak Urla Bademler projesi, Oyak üyelerine özel olarak satışa sunulacak. Projenin satışları, proje çalışmaları tamamlandıktan ve ruhsat alındıktan sonra başlayacak.

640 villanın yer alacağı Oyak İnşaat Urla Bademler projesi, üyelere satışı gerçekleştirildikten sonra genel satışa sunulacak.

Oyak, İzmir Urla projesi dışında İzmir'de daha önce İzmir Buca Konutlarını inşa ederek tamamlamıştı. Oyak İnşaat; 2015  yılında İzmir Buca Konutları 1 . Etap, 2016 yılında İzmir Buca Konutları 2 . Etap 1. faz ve 2017 yılında ise İzmir Buca Konutları 2 . Etap 2. fazı teslim etmişti.  

Bugüne kadar sadece Oyak üyelerine yönelik olarak konut projeleri gerçekleştiren Oyak, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurarak gayrimenkul sektörüne giriş yapmıştı. Yalova, Ankara, İzmir gibi farklı bölgelerde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan toplamda 4 milyon metrekare arsa alan Oyak İnşaat bu bölgelerde projeler geliştiriyor.

Web: http://oyakinsaat.com.tr/


projeye sor



Geri Dön